MobiOne - Jobba hos oss

Senior Account Manager (SAM)

Är ditt nästa karriärsteg att ta ett helhetsgrepp om försäljningen i ett SaaS-bolag? Motiveras du av att driva din egen och företagets framgång? Rollen som Senior Account Manager på MobiOne är den möjligheten!

Om rollen

MobiOne förstärker sin organisation och söker en tillväxtorienterad och framåtlutad Senior Account Manager som skall stärka entreprenörskultren samt driva och utveckla bolagets försäljning till nästa nivå tillsammans med VD och övriga medarbetare.

Som SAM kommer du att arbeta med merförsäljning till befintliga kunder och segment men framför allt bearbeta framtida nya kunder. Du drivs av att skapa nya säljmöjligheter och av att själv stänga säljprocesser. Du kommer att sälja paketerade moderna mobila systemlösningar till företag som har stor verksamhet inom transport, distribution och logistik.

I din roll som SAM är du ansvarig för hela säljprocessen och dina kontaktpersoner är ansvariga chefer och ledningsgrupper. MobiOne’s försäljning är idag uppdelad på två olika flöden; projektförsäljning där bolaget själva utvecklar och kundanpassar applikationer som integreras med kundens affärssystem och standardlösningar i form av 3e parts produkter som MobiOne paketerar men där ingen anpassad utveckling ingår.

Summerat så handlar uppdraget om att fortsätta MobiOne’s resa och utveckling genom att utöka försäljningen till att omfatta mer proaktiv försäljning i form av både merförsäljning och mer aktiv nykundsbearbetning. Det är av högsta vikt att man upprätthåller den höga servicenivå som man idag har. Försäljning genom förtroende och relationsbyggande är avgörande samt att du har intresse och förmåga att utveckla och genomföra affärsutveckling som ger stark tillväxt.

Personliga egenskaper

• Resultatinriktad, kommersiell och affärsdriven med förmåga att se nya lösningar och möjligheter.

• Positiv, energisk och prestigelös.

• Affärsmässig och säljorienterad; fattar beslut som skapar lönsamhet.

• Initiativkraft och kreativ, att ha förmågan att förankra och driva igenom nya kunder

och affärer.

• Nyfiken och utmanande.

Kompetens och erfarenhet

• Dokumenterad kvalificerad säljerfarenhet mot B2B.

• Är tekniskt intresserad och IT-kunnig.

• Erfarenhet av att optimera sälj och säljprocesser.

• Meriterande med branscherfarenhet från logistik eller livsmedelsbranschen.

• Stark och kunnig inom förhandlingsteknik.

• Civilingenjör eller motsvarande eftergymnasial utbildning med teknik inriktning.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Bromma, Stockholm.

MobiOne samarbetar med Wes i denna rekrytering. För mer information och frågor om rollen är du välkommen att kontakta Agnetha Dahlström agnetha@wesgroup.se eller 070 973 73 70.Kontakta oss

Fyll i din kontaktinformation så hör vi av oss.
Skicka
809