logo 103x160px

Polfärskt väljer MobiOne för digital temperaturövervakning på lager


Polfärskt bröddistribution består av bröd som tinas på väg till butik. Polfärskt vision är att alltid kunna erbjuda konsumenten naturligt gott bröd utan konserveringsmedel, med högsta möjliga färskhet, vid varje köptillfälle.

För att ytterligare säkerställa kvaliteten tecknar Polfärskt ett ramavtal med MobiOne för digital övervakning och dokumentation av temperaturen på lagret för de 25 polfärsktföretagen som finns ute i landet. Man valde MobiTemp från MobiOne, en modern lösningen i framkant och som uppfyller ställda lagkrav och branschriktlinjer.

”Polfärskt består av regionala Polfärsktföretag som står för distribution och försäljning, och är de som möter kunden”, säger Rasmus Burvall, säljare på MobiOne. ”Med vår lösning ökar tryggheten att leveranser håller utlovad kvalitet. Man slipper även det manuella och administrativa arbetet med att dokumentera temperaturen, vilket minskar felkällorna.”

I avtalet ingår även MobiTrack för positionering, MobiEco för bränsleuppföljning och MobiTemp för temperaturövervakning i bilar.

Riktlinjer – Rådet för varuflöde och kvalitet, en del av Föreningen Fryst och Kyld Mat.


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag