Nästa generation hårdvara

MobiOne tar trådlös temperaturkontroll till helt nya höjder med vår senaste generation av hårdvara. Denna teknik är redo när 2G och 3G-näten stängs ner, och är utrustad med den senaste BLE-tekniken (Bluetooth Low Energy). Vår nya generation av hårdvara representerar mer än bara en uppgradering. Det är även en möjlighet för marknaden att ta ett stort steg in i en säkrare och mer framtidssäkrad värld.

Fördelar

  • Trådlöst
  • Snabbare installationstid
  • Flexibel placering av sensorer
  • Enkelt att byta sensorer/flytta runt
  • Kalibrering av sensorer

Kalibreringstjänst - undvik avbrott i verksamheten

Vi erbjuder nu en lösning som gör det enkelt att ersätta äldre legacy-system där support och teknik kan vara bristfälliga. Vi anser att stabilitet är avgörande för temperaturkontroll och vill därför introducera vår nya kalibreringstjänst. Genom denna kalibrerar och byter vi ut dina befintliga sensorer varje år och håller alltid en dubbel uppsättning sensorer redo för att minimera påverkan på din verksamhet.

Stabilitet och långsiktighet

MobiOne har en gedigen historia av att leverera högkvalitativa logistiklösningar. Vår omfattande erfarenhet och expertis inom branschen gör oss till den idealiska partnern för dina temperaturkontrollbehov. Vårt mål sträcker sig längre än att bara erbjuda produkter och tjänster. Vi strävar efter att bygga långvariga och robusta relationer med våra kunder. Genom att kombinera vår MobiOne-plattform med vårt åtagande för din stabilitet och teknik kan vi skapa ett värdefullt och långsiktigt partnerskap som gynnar ditt företag på sikt.

Mer information om Nedsläckning av 2G och 3G-nätet


Fyll i din kontaktinformation så hör vi av oss.
Skicka
835
837