Rätt temperatur på läkemedel med MobiTemp Lager

Kraven på läkemedelsindustrin är höga och i de utrymmen där läkemedel förvaras ska temperaturen kontrolleras samt dokumenteras regelbundet. MobiTemp Lager är en produkt med löpande loggning av temperatur, alarm vid temperaturavvikelse och schemalagda rapporter. Vi har pratat med Peter Jonsson på Lagerservice i Nässjö AB och ställt lite frågor om deras upplevelse av MobiOne och produkten MobiTemp Lager.


Hej Peter, är ni nöjda med MobiTemp Lager så här långt?
- Det är vi verkligen! Temperaturprogrammet MobiTemp Lager är ett fantastiskt verktyg för att hålla uppsikt över temperaturer i de delar av vår lagerlokal som kräver temperaturövervakning.

Lagerservice använder MobTemp lager för övervakning av temperaturer på läkemedel.

Vilka är de största fördelarna enligt dig?
- Det är inte bara lättskött och enkelt att använda, utan även trådlöst, vilket gör det ännu smidigare att hantera då sensorer blir lätta att flytta. Det är designat på ett sätt som gör det lätt att läsa av och man kan skapa smidiga rapporter efter önskemål. MobiTemp Lager skickar larm om temperatur går utanför de gränsvärden som är satta. Du får all information direkt till mobil och mail.

I er bransch ställs en hel del krav, på vilket sätt underlättar MobiTemp Lager?
- Mobione gör att vi uppfyller de kundkrav som ställs på oss gällande temperaturbevakning. Vi upplever MobiTemp Lager som ett pålitligt verktyg vilket krävs då vi hanterar läkemedel och livsmedel. 

Det låter som att du är nöjd, skulle du kunna rekommendera MobiTemp Lager till andra?
- Man kan säga att MobiTemp Lager är en perfekt programvara för temperaturövervakning. Det uppfyller kraven från myndigheter och har samtidigt en mycket lättanvänt interface. Lagerservice

Lagring av varor och förstklassig service är grundpelarna för företaget än idag, där servicedelen är den som utökats mest i form av flexibla IT-stöd och logistiska lösningar.


Vad är MobiTemp Lager?

Vår produkt MobiTemp Lager är en an av våra populärta temperaturprodukter. Systemet registrerar löpande temperaturen i lagret med hjälp av sensorer, vilka kan kopplas in via kabel eller trådlöst. Rapporter kan både hämtas ut manuellt eller fås tillsänt tex veckovis.

Fyll i din kontaktinformation så hör vi av oss.
Skicka
804
834