Nya möjligheter för medlemsföretagen i Transportörföreningen Celsius

MobiOne har ingått samarbete och skrivit ramavtal med Transportörföreningen Celsius. Vi har talat med Johan Hjerpe och Thomas Malmén som sitter i föreningens styrelse. Vad innebär samarbetet för deras medlemmar?

Johan Hjerpe, ordförande för Celsius Transportörförening

Johan, berätta gärna lite om Transportörföreningen Celsius. Varför ska transportföretag gå med där?
– Transportörföreningen Celsius är en ekonomisk förening som samlar alla Frigoscandia-åkarna i en och samma organisation. I föreningen jobbar vi tillsammans mot gemensamma mål, men även med gemensamma problem som kan uppstå. Utöver det försöker vi förhandla fram avtal på bra produkter till bra priser åt våra medlemsföretag.

Vad var viktigt för föreningen när ni ingick ramavtal med MobiOne?
– MobiOne har funnits i branschen i många år och är en känd leverantör inom temperaturkontroll. Det är bra. Dessutom används MobiOnes lösningar sedan tidigare av Frigoscandia, vilket gör att det blir enhetligt. Utöver detta var det support och eftermarknad som stack ut hos MobiOne. Och att man löpande kontrollerar och säkerställer att sensorerna visar rätt temperatur.

Vad är nyttan med MobiOnes system för era medlemmar?
– Smidig installation, bra kvalitet och löpande support. Samt kalibrering årligen. Det är även enkelt att byta ut de trådlösa givarna vid behov.

Johan, du driver själv BNL Transport Malmö AB och använder i dag MobiOnes lösningar hos er. Berätta gärna lite om dina egna erfarenheter hittills.
– Vi har installerat MobiOnes lösningar i en del av våra enheter och kommer framöver att byta ut även resten. Hittills har samarbetet fungerat bra och vi är väldigt nöjda.

Något mer du vill nämna kring MobiOne?
– Vi upplever att MobiOne levererar en bra produkt till ett vettigt pris, inklusive uppföljning och framför allt en bra support.


Thomas Malmén, vd för T Malméns Åkeri AB

Thomas, vilken lösning från MobiOne använder ni?
– Vi använder MobiTemp för att kontrollera temperaturer i våra transporter. Vi har använt tjänsten sedan årsskiftet och hittills har vi varit nöjda.

Vilken ser du som den största fördelen med MobiOnes lösning?
– Att sensorerna och själva enheten kan ligga en bit ifrån varandra är bra. En annan fördel är att sensorerna kalibreras årligen – så har vi inte haft med tidigare leverantörer.Läs mer här:

BNL Transport Malmö AB
T Malméns Åkeri ABFyll i din kontaktinformation så hör vi av oss.
Skicka
804
838