logo 103x160px

Partners

Ett integrerat handdatorsystem är en komplex produkt. För att få en optimal och fungerande lösning krävs att hårdvara, mjukvara, kommunikation och affärs- och backofficesystemet integreras och konfigureras.

MobiOne tar ansvaret för integration och ansvarar för att hela lösningen fungerar. För dig som kund innebär det att ni har en partner att vända er till och som ansvarar för support, service och framtida uppgraderingar.

 

Primelog

Primelog hjälper företag med globala försörjningskedjor att förbättra verksamheten genom bättre kontroll, lägre kostnader och högre service nivåer och är en ledande SaaS (Software-as-a-Service) leverantör i norra Europa. Vår kompetens inom logistik och vår mjukvara Primelog TMS är det som attraherar våra globala kunder, de största och mest inflytelserika företagen i sin bransch. Primelog agerar genom egna kontor och partner-nätverk i Europa och Nord-Amerika. Välkommen att besöka www.primelog.se

Telia

Tillsammans med starka globala partners erbjuder TeliaSonera Global M2M Services en bred portfölj av kompletta maskin-till-maskin-lösningar inom många tillämpningsområden och brancher. Telia M2M erbjuder en stabil och driftsäker trådlös kommunikation som gör att arbeten kan utföras mer flexibelt och effektivt vilket sparar tid samtidigt som servicegraden kan höjas.

DPS

DPS är Europas ledande leverantör av system för ruttplanering. Med DPS optimeringsverktyg läggs effektiva och ekonomiska rutter samtidigt som miljöpåverkan blir mindre. DPS etablerade sig i Sverige i början av 90-talet och har tusentals användare runtom i landet. Bland kunderna finns ICA, COOP, Dagab, Danzas/DHL, Schenker, Spendrups, Lantmännen och Falck Security.

advania

Advania er et applikasjons- og konsulentselskap med ca. 200 ansatte som selger, leverer og tilpasser forretnings- og bransjeløsninger med tilhørende tjenester, til mellomstore og større bedrifter innen utvalgte segmenter. Advania er den største forhandleren av Microsoft Dynamics i Norge, og kan også tilby driftstjenester og produkter/tjenester innen Business Intelligence og Virksomhetsportaler.

Hogia

Hogia Transport Management, som ingår i Hogia-gruppen, utvecklar, säljer och supporterar transportplanerings-verktyg för en lång rad olika aktörer inom transportkedjan stora som små åkerier, speditörer, lastbilscentraler, entreprenadföretag, budföretag och producenter med egen transportplanering.

scansource

ScanSource Europe är en ledande internationell distributör av specialteknik inom mobilitetslösningar, datainhämtning och EPoS . Produkterna finns i olika format, som till exempel mobila handhållna enheter med eller utan sladd, i pennformat etc. Tekniken baseras på laser, CCD eller kamera och finns för trådlöst/Bluetooth och med USB. Scansource startade 1992 och kan idag erbjuda ett stort utbud av produkter och värdehöjande tjänster. Scansource säljer sina produkter genom återförsäljare.

intermec

Intermec är världsledande inom utveckling, tillverkning och integrering av system för automatisk datainsamling, mobil databehandling och nätverks- och radiokommunikationslösningar.

kgk

KGK har sedan många år en ledande ställning som leverantör till den svenska fordons- och marinbranschen. Genom att tillföra kompetens och resurser i kedjan mellan tillverkare, återförsäljare och slutkund skapas mervärden för alla parter. Våra varumärken och vårt breda sortiment tillsammans med kunskap, logistik och en hög servicenivå gör oss till en naturlig samarbetspartner inom fordonsindustrin samt för alla som handlar med fordon, tillbehör och reservdelar.

maingate

Maingate tillhandahåller GPRS/EDGE-kommunikation och ett stort antal kringtjänster anpassade för M2M-lösningar. M2M erbjuder nya möjligheter till övervakning och styrning av utrustning och enheter som är rörliga eller har stor geografisk spridning.

motorola

Motorola är ett globalt företag inom elektronik och integrerad kommunikationsutrustning. Deras produkter och tjänster tillämpas inom mobil-, radio- och bredbandskommunikation. I och med Motorolas uppköp av Symbol Technologies kan Motorola nu även erbjuda stryktåliga fordonsdatorer.

pcs

PCS är marknadsledande leverantör av programvaror för leveransbagerier med över 200 nöjda kunder. PCS är på god väg även när det gäller charkuterifabriker och smörgåsproducenter. Välj mellan PCS WinBag Kondis, PCS WinBag Leveransbagarn eller PCS WinChark.

telenor

Telenor i Sverige är en fulltjänstleverantör inom mobil-, fast och bredbandskommunikation. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget, Glocalnet och Canal Digital. Med ett mobilnät som täcker 99 procent av Sveriges befolkning och ett bredbandsnät som når två miljoner hushåll erbjuder Telenor moderna kommunikationstjänster för privatpersoner och företag.

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag