logo 103x160px

MobiOne och Primelog ingår partnerskap


MobiOne och Primelog har ingått partnerskap och erbjuder tillsammans en integrerad helhetslösning för transportstyrning till marknaden. Genom partnerskapet kommer de gemensamma kunderna få möjlighet till online-information såsom order- och uppdragsstatus, spårbarhet, bränsleförbrukning, navigering och körstil som ger positiva miljöeffekter, säkrare transporter och lägre kostnader som kan analyseras och skapa underlag för fakturering och fakturakontroll. Partnerskapet möjliggör för båda parter att återförsälja respektive partners produkter globalt.

“Genom att inkludera MobiOne i Primelogs TMS-plattform kan vi erbjuda våra kunder funktionalitet som stödjer processen för att samla affärskritisk realtidsdata och statusuppdateringar avseende t.ex. transportfordonens status, position, distans och körtid. Detta ger Primelogs kunder en unik möjlighet att direkt koppla upp sig till den enskilda lastbilen oavsett vem som utför transporten.”, sammanfattar Lena Ridström, VD Primelog.

“MobiOne ser många fördelar med partnerskapet med Primelog där vi kan erbjuda nya lösningar till våra kunder som inkluderar fraktfakturering och fraktkostnadsanalys baserat på de timmar och den distans som är basen för utförandet av transporten.”, säger Iain Bade, VD MobiOne.

För mer information kontakta:

Iain Bade
VD MobiOne
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: +46 (0) 444 67 78

Lena Ridström
VD Primelog
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: +46 (0)735 00 80 40

 

pdf ny  MobiOne och Primelog ingår partnerskap


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag