logo 103x160px

Sydenergi AB väljer MobiOne som leverantör av handdatorsystem för orderhantering och navigation


Sydenergi AB, som är en så kallad Preem Partner, väljer MobiOne som leverantör av en komplett mobil logistiklösning. Leveransen omfattar den senaste versionen av standardmjukvaran MobiRoute för oljedistribution, integrerad navigationsmjukvara, stryktåliga fordonsdatorer och en effektiv GPRS kommunikation.

Effektiv kommunikation för tankbilarna är ett måste i Sydenergis distributionsverksamhet. Detta för att chaufförerna skall slippa omfattande pappershantering samt få en bättre överblick över vilka leveranser som är aktuella och lediga.

Sydenergi räknar med stora vinster med den nya kommunikationsteknologin och chauffören får en mycket användarvänlig lösning med det nya systemet och den orderintegrerade navigationen. Systemet kommer även vara kopplad till mätsystem på bil och släp vilket automatiskt ger in och utgående volym. Samtidigt ökar säkerheten då chauffören ej kan välja fel fack vid lossning.

Installationen av det nya systemet påbörjas i februari och beräknas vara klart under mars månad. Sydenergi AB har valt följande moduler från MobiOne:

  • MobiRoute v. 3.0 för orderhantering
  • MobiConvert/Connect för integration och kommunikation
  • MobiNav

"Sydenergi är ett bra exempel på hur transportbranschen kan använda våra mobila lösningar för att förbättra sin service och därmed sänka sina kostnader", säger Iain Bade, vd för MobiOne.

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag