logo 103x160px

Oluf Lorentzen väljer MobiWham för effektivare lagerstyrning


Oluf Lorentzen A/S är Norges ledande importör av delikatesser från hela världen och har över 1.300 produkter från 130 olika underleverantörer i sitt sortiment. För sin lagerhantering och logistik har man valt MobiOne’s mobila lösning MobiWham. Lösningen valdes bl a för dess unika offline-funktioner för att kunna kommunicera över GPRS nätet, samt den avancerade streckkodstolkningen.

Oluf Lorentzen har som målsättningen att ständigt leverera produkter av högsta kvalitet och man ställer därför höga krav på sin lagerstyrning och på sina logistikflöden. Med lösningen från MobiOne, med handterminaler som fungerar trådlöst med och utan kontakt mot företagets ERP-system Axapta, får man hög driftssäkerhet och bättre kontroll över sina lager- och logistikflöden.

”Oluf Lorentzen ställer höga krav på sin logistik och vi är stolta över att de väljer vår nyligen lanserade lösning MobiWham”, säger Iain Bade, VD MobiOne. ”Vi ser generellt en ökad efterfrågan inom lagerstyrning att ytterligare höja effektiviteten och framförallt, att minska felkällorna och pappershanteringen”.

MobiWham är en lösning för lager- och orderhantering som effektiviserar och minskar administrationen. Via kommunikation över WLAN och/eller GPRS kopplar MobiWham samman lagersystem med lagerarbetarens handdator. Uppdrag överförs trådlöst till handdatorn, och leveranser, flyttar, inventering och beställning rapporteras direkt mot lagersystemet. Lösningen använder också både AI-streckkoder och kundunika streckkoder vilket ger en unik mängd med nyttig information direkt i handdatorn.

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag