logo 103x160px

Gausdal i Norge väljer MobiWham för sin lager- och logistikhantering


Gausdal Landhandleri AS, Norges största privata byggvaruhus, har valt MobiOne’s mobila lösning MobiWham för sina lager- och logistikflöden. Med MobiWham får man en stabil lösning som ytterligare garanterar en hög servicegrad och tillförlitlig information för lagerstatus och leveranser.

Gausdal Landhandleri AS startades 1938 och är Norges största byggvaruhus som inte tillhör någon större kedja. Gausdal Landhandleri finns idag på 9 orter och man ser en fortsatt ökad efterfrågan. Gausdal’s målsättning är att hålla en hög servicegrad genom ett komplett sortiment i sina varuhus och en snabb och enkel hantering av beställningsvaror. För att nå sina mål har man valt MobiOne’s mobila lösning för lager- och logistikflöden, MobiWham.

”Med MobiWham har vi fått ett stabilt, snabbt och användarvänligt system som vi kan växa med”, säger Lars Haakenaasen, IT chef på Gausdal och fortsätter, ”Vi valde lösningen från MobiOne framförallt för dess unika offline-funktion som ger hög driftssäkerhet och stora tidsvinster. Nu kan vår personal arbeta obehindrat ute på lagret, med eller utan kontakt med vårt lagersystem Axapta”. ”En annan mycket värdefull funktion är streckkodsläsaren som klarar att tolka all den information leverantören lagt in”, avslutar Lars Haakenaasen.

”Det är ett stort förtroende att få leverera MobiWham till Gausdal som har ett stort antal artiklar och skilda produktområden att hantera”, säger Iain Bade, VD MobiOne. ”MobiWham uppfyller de höga krav man ställer på kundservice och tillgänglighet av varor, och det känns också som högsta betyg att lösningen dessutom överträffat förväntan.”

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag