logo 103x160px

MobiOne lanserar ny hemsida


Välkommen till MobiOne’s nya hemsida. Vi har i dagarna flyttat över vår hemsida till en modern och mer lättnavigerad miljö. Fördelarna för dig som besökare är att det skall vara lättare att hitta den information du söker och att du enkelt skall kunna komma i kontakt med oss.

”Det viktiga i arbetet med nya hemsidan är att mera överskådligt kunna presentera vårt utbud av produkter och lösningar, och beskriva de marknader där vi har vårt huvudsakliga fokus”, säger Iain Bade, VD MobiOne. ”Samtidigt märker vi också av en efterfrågan från nya branscher som börjar se fördelar med att utrusta sin fältpersonal med mobila datorlösningar, och då är det viktigt att den information vi har på vår hemsida fungerar även för dem.”

Den nya hemsidan bygger också på MobiOne’s nya grafiska plattform som kommer att återfinnas i både produkter och i marknadsmaterial. Med en gemensam grafisk profil vill vi skapa en röd tråd igenom all vår marknadskommunikation och samtidigt öka tydligheten för våra kunder och partners.

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag