logo 103x160px

MobiISA, ny lösning för ökad trafiksäkerhet och stöd för hastighetsanpassning


Många företag och organisationer har idag en transportpolicy och kanske andra frivilliga åtaganden för ett ökat ansvar i trafiken med krav på trygga, säkra och miljövänliga transporter. Oavsett om det gäller den egna fordonsflottan eller när man anlitar transportföretag är det viktigt att följa uppsatta mål. MobiISA är en modul som ger stöd för hastighetsanpassning och finns integrerad i en fordonsdator. Med ISA i fordonet får chauffören en varning, visuellt och/eller med ljud, när hastigheten inte följs, och får även information om vilken hastighet som gäller. Med ISA på kontoret följer man upp avvikelser ex. när hastigheter överskrids, var det skedde och med hur mycket.

”Det är en stark trend att kvalitetssäkra resor och transporter så att det sker trafiksäkert och miljövänligt”, säger Iain Bade, vd MobiOne. ”För organisationer och företag är det både ett ansvar men också goodwill för det egna varumärket. Underleverantörer av transporttjänster måste också ställa om sig för att möta de krav som kunden ställer”.

MobiISA består av en hårdvara med skärm samt programvara som visar rådande hastighet samt en varningssignal. Systemet tar liten plats och kan enkelt monteras i fordonet. Andra viktiga fördelar är mindre stress, bättre förare och förbättrad trafiksäkerhet.

MobiISA från MobiOne | Ny lösning för ökad trafiksäkerhet och stöd för hastighetsanpassning  PRESSRELEASE – MobiISA, ny lösning för ökad trafiksäkerhet och stöd för hastighetsanpassning

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag