logo 103x160px

Bellmans Åkeri investerar för nya uppdrag


Bellmans Åkeri & Entreprenad utrustar sina fordon med en helhetslösning från MobiOne för effektiva, säkra och miljövänliga transporter i samband med byggandet av bl a Nya Karolinska sjukhuset och Norra länken. En viktig funktion i den nya lösningen är att chauffören direkt på plats kan redovisa körd sträcka, tidsåtgång och utförda arbeten och få en kvittens direkt på handdatorns skärm. Genom integration med Hogia MobiLast skickas sedan det utförda uppdraget i realtid tillbaka till ordersystemet.

”Vi stod inför ett stort behov av att effektivisera våra transporter och att kunna utöka vår verksamhet utan att göra avkall på säkerheten och arbetet med att minska vår miljöpåverkan. Vi behövde en lösning som tillgodosåg flera behov och är mycket nöjda med det system vi nu valt från MobiOne”, säger Dick Örn, VD Bellmans. ”Med automatiserad orderhantering och rapportering får vi bl. a uppgifter som tid och körd sträcka, status för en viss order och var fordonen befinner sig, vilket ger en enklare ordergivning. Andra viktiga moduler är MobiNav Pro och MobiEco som hjälper både chauffören och oss att öka transportsäkerheten och att ha kontroll över våra miljömål”, avslutar Dick Örn.

Lösningen från MobiOne består av MobiDeliv, MobiEco, MobiNav Pro och MobiTrack och ger bl. a fördelar som effektiv transportplanering, ökad säkerhet, minskad administration och minskad miljöpåverkan.

”Bellmans växer kraftigt och vi är stolta att man valt våra lösningar som ett led i sin framtidssatsning”, säger Iain Bade, vd MobiOne. ”Snart sagt alla företag och organisationer ställer krav kring miljö och säkerhet och en genomtänkt och väl fungerande transportpolicy blir ett konkurrensmedel och en viktig faktor för det egna varumärket.”

Bellmans Åkeri investerar för nya uppdrag | datorlösningar från MobiOne  PRESSRELEASE – Bellmans Åkeri investerar för nya uppdrag

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag