logo 103x160px

Swea Energi ger MobiOne fortsatt förtroende


Swea Energi – en av Sveriges största aktörer på bulk-leveranser av eldningsolja och diesel - arbetar efter devisen att hjälpa sina kunder att fylla bränsletanken på ett enkelt och miljömedvetet sätt. För att tillgodose de höga krav man ställer på en optimerad logistik- och orderhantering, ökat ansvar i trafiken och förbättrad miljö, utrustar man nu samtliga fordon i Sverige med en modern mobil datorlösning från MobiOne.

”I vår affärsidé ligger att våra kunder skall känna trygghet med våra transporter och att de sker effektivt, trafiksäkert och med miljöhänsyn”, säger Magnus Nyfjäll, försäljningschef, Swea Energi. ”En ny fordonslösning är därför affärskritisk för vår verksamhet och för vår satsning att bli en ledande aktör inom branschen. Genom valet av MobiOne uppfyller vi våra önskemål och vi får nu ett system som ger oss full kontroll och full automatik.”

Lösningen består av MobiRoute, MobiEco, MobiTrack och MobiISA, samt On-board computer och ger bl. a fördelar som realtids-kommunikation, kvalitetssäkring av transporter för ökad trafiksäkerhet och minskad miljöpåverkan, minskad administration och minskat underhåll.

”Vi är stolta över att i konkurrens få förnyat förtroende av Swea Energi”, säger Iain Bade, vd MobiOne AB. ”Förenklade transporter och stor hänsyn till trafiksäkerhet och miljö är en viktig del i deras satsning och vi är glada att få leverera en helhetslösning som möter dessa krav.

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag