logo 103x160px

Uppskattat seminarium om positioneringsteknik


Vi vill tacka för ett mycket bra genomfört och uppskattat seminarium om positioneringsteknik som vi genomförde 20 maj i Stockholm. Omkring 50 personer kom och lyssnade till Oskar Öhrström, jurist på Datainspektionen, som höll ett informativt och efterfrågat föredrag om var gränsen går mellan nytta och intrång. Oskar fick svara på många frågor och det blev en givande debatt bland publiken om ämnet.

Bellmans Åkeri informerar om hur de använder MobiDeliv, MobiEco, MobiTrack Web och MobiNav ProBellmans Åkeri informerar om hur de använder MobiDeliv, MobiEco, MobiTrack Web och MobiNav ProBengt Tonvall från Bellmans Åkeri berättade om hur de använder MobiOnes mobila lösningar, MobiDeliv, MobiEco, MobiTrack Web och MobiNav Pro, för sin fordonsflotta. Lösningen ger ökad effektivitet i transporterna, samtidigt som man höjer säkerheten och får bättre koll på miljöpåverkan. Chauffören och kunden upplever också tidsvinster och mindre pappersarbete.

MobiOne informerade även om positioneringslösningen MobiTrack Web, samt den fordonsanpassade navigeringslösningen MobiNav Pro.

Välkommen att kontakta oss för mer information om seminariets innehåll.

Läs mer om lösningar från MobiOne här

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag