logo 103x160px

Pågen kvalitetssäkrar med MobiTrack Web

Pågen, ett familjeföretag i fjärde generationen med bagerier i Malmö och Göteborg, har som mål att vara det naturliga valet för kund och konsument. Med MobiTrack Web får man ett effektivare logistikupplägg. Det resulterar i mer exakta leveranser som ökar kvaliteten på produkterna i butik, samt i ökad lönsamhet genom lägre administrationskostnader och statistik för uppföljning av faktiska leveranskostnader.

"Färskhet och kvalitet är A och O i vår verksamhet. Vårt bröd skall hålla maximal kvalitet i butik vilket ställer höga krav på en effektiv logistik av våra leveranser", säger Ulf Karlsson, Logistikchef på Pågen, och fortsätter. "Nu utrustar vi alla våra fordon med MobiTrack Web från MobiOne. Det är en lösning som kommer ge stora fördelar och vinster. Förutom bättre överblick och effektiv ruttplanering kan man också få fram logistikkostnaden för en leverans av bröd till ett geografiskt område eller till en specifik kundroll."

MobiTrack Web är en webbaserad lösning som via ett gränssnitt i Google Maps hjälper säljledaren att se var och hur fordonen förflyttar sig. I en enkel översikt kan man följa och effektivt styra sin fordonsflotta. MobiTrack Web erbjuder smarta rapportverktyg som ger möjlighet att följa upp, analysera och planera.

"Vi är mycket glada att Pågen valt vår lösning MobiTrack Web som ett led att stärka sin distributionsverksamhet och därmed sin konkurrenskraft", säger Iain Bade, vd MobiOne. "Med kontroll över sina fordon ökar man lönsamheten och når också viktiga mål som minskade körsträckor, minskad stress och ökad kundservice."

Pågen kvalitetssäkrar med MobiTrack Web | datorlösningar från MobiOne  PRESSRELEASE – Pågen kvalitetssäkrar med MobiTrack Web

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag