logo 103x160px

MobiOne lanserar OceanBlue

Nu lanserar vi en snabbare, stabilare och säkrare plattform som lyfter våra mobila lösningar till en ny nivå. Ett snyggare och elegantare gränssnitt med en mängd funktioner under ytan som gör arbetet enklare och roligare.

"Som en viktig del av vår nya plattform har många timmar investerats i användarvänlighet. Arbetet på fältet skall vara enkelt, intuitivt och säkert”, säger Iain Bade, vd MobiOne, och fortsätter, "En rad nya funktioner gör också kommunikationen snabbare, stabilare och mer robust vilket ökar effektiviteten avsevärt. OceanBlue lyfter våra mobila lösningar till en ny nivå och den respons vi får från marknaden är mycket positiv."

Ny och förbättrad design

OceanBlue har ett enhetligt färgschema, intuitiva knappar och programikoner, som lyfter formen till nya höjder. En förloppsindikator ger användaren full insyn i var i processen man befinner sig. Detta minskar risken för fel när stora datamängder hanteras.

Ökad användarvänlighet

Relevant information som batteristatus, signalstyrka, anslutningstyp och namnet på operatör har nu synliggjorts.

Snabbare och säkrare

I OceanBlue cachas filerna vilket gör att det går mycket snabbare än tidigare. Filöverföringen är förändrad så att applikationen är ännu säkrare mot avbrott. Kommunikationen med servern har blivit avsevärt snabbare och därmed ökar effektiviteten för användaren.

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag