logo 103x160px

MobiJournal för enklare och bättre hantering av körjournalen

MobiOne lanserar MobiJournal, en webbaserad elektronisk körjournal som uppfyller Skatteverkets krav. I MobiJournal matar man enkelt och snabbt in sina uppgifter var man än befinner sig vilket reducerar tiden för administrativt arbete.

Med MobiJournal blir det enklare för personalen att fylla i körjournalen. På mindre än tio sekunder knappar föraren in det som Skattemyndigheten vill veta. Reglerna har skärpts och även den anställde får ta den ekonomiska smällen om inlämningen inte är korrekt. Via webben kan både förare och administratör komma åt och editera journalen vilket reducerar det administrativa arbetet och ger mer produktiv tid åt personalen.

”MobiJournal är enkel att införa och använda. Det är en prisvärd lösning som spar på både tid och administrativt arbete”, säger Iain Bade, vd MobiOne. ”För företaget blir det också enklare genom att man kan schemalägga rapporter, ex vecko- eller månadsvis, eller exportera som pdf, CSV eller HTML.”

MobiJournal är helt webbaserat och ingen egen installation behövs. Alla användare får sitt egna ID med inloggning och når körjournalen via internet, var som helst och när som helst.

MobiJournal består av en GPS som enkelt monteras i fordonet. GPS:en sänder kontinuerligt in fordonets positioner varje minut via ett inbyggt modem till en server, där de sammanställs till olika resor. Tillval är personlig ID-bricka och startspärr.

MobiJournal för enklare och bättre hantering av körjournalen | datorlösningar från MobiOne  PRESSRELEASE – MobiJournal för enklareoch bättre hantering av körjournalen

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag