logo 103x160px

MobiOne vinnare av "Bästa affärslösning för en obruten kylkedja" vid transport av gods och livsmedel


Transport av gods där en obruten kylkedja kan garanteras är en växande och komplex verksamhet. MobiTemp vann priset med motiveringen att lösningen med sina tekniska funktioner bidrar till den bästa affärslösningen för en obruten kylkjedja.

Affärslösningen

Mobione har paketerat och erbjuder en komplett lösning MobiTemp, med hårdvara, programvara och kommunikationslösning för att tillhandahålla nyckelfärdiga lösningar för sina kunder. Lösningen är baserad på positioneringsmoduler och temperatursensorer från ledande leverantörer.

Kundcaset

En av de största svenska grossisterna har genom MobiTemp ökat sin effektivitet och sparat pengar inom flera områden. Man har med hjälp av MobiOnes lösning reducerat antal transportbilar som har inneburit minskade transportkostnader och negativ miljöpåverkan. Man har även ökat effektiviteten vid lastning och lossning av varor och gods genom analys av tid och temperatur. Det har även positivt påverkat kostnaden för att kyla det transporterade godset.

Med hjälp av MobiOnes lösning kan grossisten garantera att man uppfyller de legala regler och krav som gäller i Sverige och den nya EU lagstiftningen.

Framgång föder framgång

MobiOne är idag en ledande leverantören av system och lösningar inom obruten kylkedja i Sverige. Exempel på andra kunder inom livsmedelsindustrin är Norrmejerier, Kyl och Frysexpressen och Polfärskt.

 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag