logo 103x160px

Trygga matkassar och matleveranser från Bergendahls


Bergendahls Food är en av Sveriges ledande aktörer inom dagligvaruhandeln och driver såväl partihandel som de egna butikskedjorna City Gross och EKO. City Gross Matkasse är populär med en ständigt växande kundkrets.

Bergendahls håller starkt på att alltid erbjuda individen en hög servicegrad och att kunna garantera varornas kvalitet. Man stärker därför nu ytterligare sin logistik och ökar matsäkerheten med bl a en mer anpassad temperaturmätning.

"Vi är enormt glada och stolta över att Bergendahls valt våra mobila lösningar när de nu satsar framåt för att möta den ökade efterfrågan," säger Iain Bade, vd, MobiOne. "Med en mer effektiv och modern logistik vill man både undvika svinn och bevara sin höga servicegrad."

I lösningen ingår MobiOne’s produkter MobiPlan (serverlösning för mobila system som hanterar planläggning av lass och order samt uppföljning av leveranser), MobiRoute App (tillhandahåller uppdrag och information från MobiPlan, samt återrapportering) och MobiConvert (serverprogram), MobiTemp Puck samt TMS-moduler för bl a fakturering.
 


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag