logo 103x160px

Jobba hos MobiOne

MobiOne är en ledande leverantör av mobila IT-lösningar inom transport och distribution. Vi erbjuder produkter, konsulttjänster samt utvecklar, säljer och underhåller mobila applikationer inom Supply Chain Management. MobiOnes kunder kännetecknas av omfattande logistikhantering.

MobiOne säljer moderna mobila systemlösningar bestående av tex smartphones, appar support, telecom och projekt. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Oslo.

Marknaden för mobila applikationer och system ökar kraftigt och för att möta efterfrågan kommer MobiOne att behöva växa de närmaste åren.

Just nu söker vi:

– MobiOne expanderar och söker en Account Manager inom mobila IT-lösningar

Vill du arbeta i ett spännande nordiskt företag som verkar på en expansiv marknad med bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter är det dig vi söker.

MobiOne är ett mindre och framgångsrikt stolt företag med fantastiska, drivna kollegor och stora kunder. Vi utvecklar och marknadsför mobila system som effektiviserar arbetet, ökar servicegraden och minskar kostnaderna hos våra kunder.

Som Account Manager kommer du att arbeta självständigt med att boka och genomföra kundmöten hos befintliga kunder men framförallt bearbeta framtida nya kunder, som delvis kommer via leads. Du kommer att sälja paketerade moderna mobila systemlösningar till företag som har stor verksamhet inom transport, distribution och logistik. I din roll som Account Manager är du ansvarig för hela säljprocessen och dina kontaktpersoner är ansvariga chefer och ledningsgrupp, därför är du en social, prestigelös och kreativ problemlösare. Tjänsteresor nationellt ingår i tjänsten med möjlighet att växa på den nordiska marknaden. Du kommer att rapportera direkt till VD.

Vi erbjuder:

  • arbete i en kreativ miljö vid Alviks Strand med utsikt över vattnet
  • en organisation med hög kompetens, motivation och väldefinierade processer
  • korta beslutsvägar där du får vara med att påverka, växa och utvecklas
  • möjlighet till tjänstebil
  • utvecklingsmöjligheter och utvecklingsprogram

Vi söker dig som:

  • har minst ett års säljerfarenhet mot B2B
  • har dokumenterat goda säljresultat
  • har bakgrund eller ett intresse inom exempelvis IT-system
  • är van användare av MS Office-paketet
  • drivs av ett högt arbetstempo och har viljan att vara vinnare

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul på tel: 0760-001863 eller via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag