logo 103x160px

Norrmejerier genomför pilot med MobiTemp


Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening. Årligen förädlar man drygt 200 miljoner kg mjölk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. För att ytterligare garantera hög kvalitet och hållbarhet på sina produkter, och för att undvika svinn vill man införa en ny lösning för temperaturloggning i sina transporter från mejeriet till slutkund. Man tar också ytterligare ett steg i sitt miljöarbete genom optimerade transporter.

För sin pilot väljer man MobiTemp som registrerar och sänder temperaturloggningen i transportbilens olika fack med önskade intervall och position till en molnbaserad webbsida. MobiTemp uppfyller de nya riktlinjerna för branschen som nyligen publicerades av Föreningen Fryst och Kyld Mat, vilket var viktigt i valet av lösning.

– Norrmejerier, som ägs av 530 lokala bönder i norra Sverige, levererar sina produkter inom ett geografiskt stort område, säger Iain Bade vd MobiOne. Med garanterad hög kvalitet på sina varumärken vill man nå ökad kundnöjdhet och skapa ännu bättre förutsättningar för en lönsam och livskraftig mjölkproduktion i Norrland.

 

Läs mer om MobiTemp


 

Fler nyheter Alla nyheter | MobiOne

 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag