logo 103x160px

Mobione AB är ett företag med anställda som har många års erfarenhet från den mobila applikations-marknaden, både som leverantör, kund och partner. I dag är vi representerade i Stockholm, Göteborg och Oslo där vi arbetar med försäljning, utveckling och projektledning.

Mobila handterminalsystem för affärskritisk information på fältet

MobiOne utvecklar, säljer och underhåller standardiserade mobila applikationer inom logistikområdet. Våra system är kundanpassade standardapplikationer inom varudistribution, serviceuppdrag, order, lagerhantering och säljadministration. Vi erbjuder behovsanalys, utveckling, implementering och support - framför allt i form av färdiga lösningar, men också som konsulttjänster.

Vi säkerställer er affärskritiska information

För mobil personal är relevant affärsinformation i rätt tid avgörande för både hög servicenivå mot kunden och effektivitet i det interna informationsflödet. Ju mer administrativt arbete som kan göras direkt på plats, desto större säkerhet i inmatningar, snabbare uppdateringar och snabbare avslut vid leverans, service och order. Mobil personal behöver moderna verktyg för informationshantering. MobiOnes mobila kommunikationslösningar ger högre effektivitet och lägre administrationskostnader genom:

  • färre icke-värdeskapande aktiviteter för att registrera och hämta information i system
  • färre kundsamtal med frågor om leveranser, följesedlar och fakturor samt färre reklamationer
  • ökad informationstillgänglighet och uppföljningsmöjligheter
 

MobiOne AB

Tranebergsstrand 12
167 40 Bromma

+46 (0) 8 585 009 77
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MobiOne | GuldBolag - Sveriges starkaste företag